Oplevelser

En kvindes anbefaling: 12 ting en kvinde skal prøve en gang i livet

Photocredit: Marten Bjork / Unsplash.com

Nogle gange skal du bare kaste dig ud i det, og prøve noget, du ikke har prøvet før! Det behøver ikke at være store, skræmmende oplevelser som faldskærmsudspring eller flytning til et andet land, det kan tage lang tid at skære dit pandehår eller invitere til et middagsfest, selvom du ikke er så god til at lave mad.

1.Køb en dyr taske

… eller et par sko, der koster lige så meget som du betaler i husleje. Pointen er, forkæl dig med noget, som du normalt ikke ville bruge så mange penge på, bare for at mærke luksusen.

Hvis du køber en taske i kvalitetslæder, bliver den smukkere, jo mere den bruges, og du vil nyde den i mange år. Og hvis du har en datter, vil hun helt sikkert sætte pris på et ordentligt stykke arvestykke i form af en designertaske! Eller et par lækre sko.

2. Forkæl dig selv med en voksbehandling

Og når du er i gang med smertefuld hårfjerning, bør du bede den, der vokser, om at give dig en brasiliansk variant i samme slynge.

Der er ingen tvivl om, at det gør ondt, men det er bestemt det værd, når du kan grine af barbermaskinen i flere uger bagefter! Og hvis du ikke kan lide den hårløse følelse, er der ingen grund til panik..Det vokser helt sikkert ud igen!

3. Tag en tur til udlandet med veninderne

Det er dejligt at tage på tur med din kæreste, ingen tvivl om det. Men der er noget helt særligt ved at tage på eventyr med en eller to bedste venner!

Du behøver ikke at gå til varmere områder, det kan være lige så rart at udforske en storby eller gå til bjergene for at tage et begynderkursus i snowboarding.

Lad alle bekymringer blive hjemme, og sørg for, at du har sparet masser af lommepenge til turen. Det er ikke sjovt at være på farten, når man er ude at gå en tur.

4. Løb et maraton

Eller mindst et halvmaraton. Eller en fem kilometer. Det er ikke ligegyldigt, hvor langt du løber, pointen er, at du skal tilmelde dig et løb, træne til det og derefter gennemføre!

Det handler om at opleve mestring, og om at sætte et mål og arbejde hen imod det. Hvis du har problemer med at motivere dig selv til at træne, kan det hjælpe at have noget at træne imod, det er målbart, og du kan lettere se fremskridt over tid.

Tag nogle veninder med, så kan I hjælpe hinanden med at holde kokken i gang mod løbet, og så kan I fejre jer selv og hinanden bagefter!

5. Fortæl en mand, at du kan lide ham

Sidder du på hegnet og venter på, at drømmemanden tager initiativ til romantik? Så sidder du måske der et stykke tid. Mænd sætter lige så stor pris på at høre, at nogen kan lide dem, som kvinder gør, så indrøm det bare med det samme.

Du behøver ikke vente på, at han inviterer dig på en date, du kan simpelthen gøre det selv. Og hvis du er bange for, at han ikke vil føle det på samme måde: Hvad så? Det er bedre at være åben og ærlig om, hvordan du har det, ikke sandt? Så ved han det, og du behøver ikke at foregive, at du er ligeglad, mens du virkelig er meget interesseret ..

6. Få en ny frisure

Altid langt hår i en lidt kedelig hestehale? Samme farve du altid har haft? Gøre noget ved det!

Klip det kort! Ta permanent! Få dig selv en sexet pandehår! Farvelæg det! Det er NU at gøre det, ikke når du er blevet gammel og grå ..

Dit hår vokser tilbage, hvis du klipper det kort, og du kan opleve, at du virkelig klæder dig på for at have det kortere. Du ved det ikke, før du har prøvet ..

7. Inviter til middagsselskab

Og server mindst tre retter!

Du vil føle dig som en halvtredsers gudinde, hvis du formår at servere et lækkert måltid, og samtidig sørge for at alle gæsterne har drikkevarer i glassene, og at alle har det godt.

Hvis du virkelig ikke kan lave mad, kan du alliere dig med en ven, der måske er bedre i køkkenet end dig, og så kan du tage dig af drikkevarer og andre værtindeopgaver. Bland lækre drinks og lav dine egne afspilningslister, der skaber stemning. Og glem ikke at dekorere dig selv! Det skal være fuld makeup og høje hæle!

8. Lad være med at sammenligne dig selv med andre!

Du har en krop. Det kan bære dig hele dagen, det kan køre, hvis du beder det om det og alligevel vil du bytte det væk? Du ved ikke, hvad der foregår i andres kroppe, hun slank på arbejdet kan have store fordøjelsesproblemer, eller hun hader sin egen refleksion og har et usundt forhold til mad.

Er det ikke tid til at slutte fred med den sag, du lever dit liv i? Og vær sikker på, at du aldrig vil være andre end den, du er? Og at det er fint!

9. Lær et nyt sprog

Om ikke andet, så bare fordi du kan lide smagen af ​​italiensk på spidsen af ​​din tunge. Eller fordi du vil kunne gøre dig forstået, når du tager på ferie ..

Bliv ikke hængt ud af, om du taler perfekt, eller skriver fejlfrit, pointen skal være at kunne gøre dig forstået og vide nok til at nyde og nyde godt af sproget.

Hvis du ikke har evnen til at lære et nyt sprog, kan du opdatere et, du allerede kender: læs engelske bøger og blade, og find dine gamle franske bøger igen..du kan mere end du tror!

10. Sov ude i det fri

Uden telt, med en sovepose under stjernerne!

Mærk hvor lille du egentlig er i forhold til det store universitet, føl hvor godt det er at fylde lungerne med frisk luft og hvor vidunderligt det er bare at ligge helt stille og nyde at være midt i naturen.

11. Forsvar dig selv

Vi mener ikke, at du skal deltage i et slagsmål eller brøle over tilfældige forbipasserende, der ved et uheld klapper din skulder på vej ud af bussen.

Men du skal sige klart, hvis der er nogen, der træder over dine grænser, og du skal vide, at du fortjener respekt! Hvis din chef forventer, at du gør meget mere end det, der står i din stillingsbeskrivelse, er det tilladt at sige nej. Hvis din kæreste ikke er opmærksom på dig, og kun kører sit eget løb, bør han høre, hvordan du oplever situationen.

12. Gå alene på restaurant

Det er ikke farligt at være alene, og det er tid til at føle lidt af følelsen af, at du klarer dig fint, hvis du skal bruge et par timer i dit eget selskab.

Ret din ryg og send signaler til verden om, at “Hey, jeg sidder her alene, og det er faktisk okay!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *