sponsoreret

Hold hjemmet rent: Her er anbefalingerne til dig som er lidt dovn

Flot hvidt køkken
Jason Briscoe / Unsplash.com

Forebyg

Det er det kedeligste råd i verden, men desværre også det bedste! Når du taber Ritter Sporten i sofaen, så fjern pletten med det samme. Lad være med at vente til sidste øjeblik.

Skab et kreativt look

Køb en dekorativ kurv – også kendt som en flot skraldespand. Smid alle de ting, der ligger og flyder på gulvet, hylderne og bordet, ned i kurven. Brug 10 sekunder på at arrangere det på en ‘jeg er kreativ og ikke et rodehoved’-måde.

Fjern støv

Med en fugtig klud kan du hurtigt fjerne støv og skidt fra de synlige overflader. Her skal du ikke snyde, for støv er den største sladrehank.

Badeværelset

Der er ikke noget mere kikset end et beskidt badeværelse. Det sender både et uhygiejnisk og sjusket signal til dine gæster. Når det skal gå stærkt, kan du nøjes med at tørre vasken af og pudse spejlet.

Køkkenet

Det er svært at holde køkkenet klinisk rent, især hvis du har lavet middag. Sørg for at skifte karklud og viskestykker ud – det ser pænere ud og redder også hygiejnen.

Blomster

Duften af blomster er duften er overskud! Køb en flot buket, og sæt den et iøjnefaldende sted. Hvem gider kigger på nullermanden i hjørnet, når de kan kigge på tulipaner?

Stearinlys

Skæret fra et stearinlys er et af de mest taknemmelige, der findes (hvad end det er din bolig eller din krop, du skal vise frem). Tænd masser af dem til næste hyggeaften med veninderne eller middag med kæresten, og dit hjem vil se indbydende ud, selv om det ikke er rengjort med en højtryksrenser. Som en ekstra bonus kan du få stearinlys med en lækker duft.  

Rengøringshjælp

Er du helt fortabt, kan du altid hyre en rengøringshjælp. Det behøver du jo ikke fortælle nogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *