sponsoreret

De mest populære varmepumper i Danmark

En varmepumpe er måske din tredjestørste investering i dit liv. Dit hus er naturligvis dyrere, og en bil koster sædvanligvis mere end en varmepumpe. Ikke engang det kan du dog tage for givet. En fuldt udbygget jord–til-jord varmepumpe koster let over 100.000 kroner, og til de penge kan du let få en god microbil med en masse ekstraudstyr.

Søg på varmepumper

Sådan en stor investering koster ekstra meget tid til research, og det involverer også en masse søgning på Google. Et af de bedste steder at få overblik over de forskellige producenter af varmepumper er på idenyt.dk, websitet for det kendte hus – og havemagasin. Her kan du finde en liste over de 10 mest populære varmepumper i Danmark. Du finder også links til alle de udvalgte 10 varmepumpe-producenter. Udvælgelsesproceduren lader ikke til at have været helt tilfældig. Den er foretaget ved hjælp af forskellige data om søgninger på nettet om varmepumper.

Luft-til-luft-til-jord-til-vand-til-varmepumpe

Derfor finder du alle de store spillere på varmepumpemarkedet i Idényts artikel: Panasonic, Bosch, Danfoss, Mitsubishi m.fl. Du kan også i den meget grudige artikel få et overblik over, hvad de forskellige leverandører af varmepumper har på repertoiret af maskiner. For der findes mange forskellige typer: luft-til-luft varmepumpe, luft-til-vand, jord-til-vand og endnu flere.

Priser, tilskud og støjniveau

Ikke nok med det, så rummer artiklen også en meget grundig gennnemgang af de ting, du skal tænke på, får du køber varmepumpe: priser, muligheder for tilskud, støjniveau mm.. Du kan endda også finde forklaringen på de mærkelige forkortelser på varmepumper som COP, SCOP og SEER. Er du fristet af selv at installere din varmepumpe, så giver artiklen dig også et overblik over, hvad du selv må foretage dig, og hvornår du skal kontakte en professionel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *