sponsoreretSteder

5 hyggelige spisesteder i Hillerød

Findes der noget bedre end at sidde på en cafe eller restaurant, spise god mad og snakke med én du holder af, mens tiden flyver afsted? Jeg elsker personligt at tage på cafe, og skønne Hillerød er for mig den perfekte ramme for en god dag fuld af oplevelser. Her har du mulighed for at kombinere natur, kultur, shopping og ikke mindst god mad. Nedenfor tipper jeg om mine fem yndlings cafeer og spisesteder i Hillerød, hvad end du leder efter en saftig burger, en lækker is eller byens bedste kaffe.

Cafe Havehuset

Hvis du er på udkig efter en idyllisk madoplevelse, så er der ingen tvivl om, at du skal slå vejen forbi Cafe Havehuset. Cafeen ligger i Frederiksborg slotshave lige ved barokhavens nordlige indgang og det lille yndige hus med stråtag, som huser cafeen, tager idyllen til næsten niveau og skaber en helt unik og fredfyldt ramme om dit cafebesøg. I cafeen kan du købe lette frokostanretninger, kage, te, kaffe, øl og lækre læskedrikke.  

Giovannis

Hos Giovannis finder du, hvis ikke verdens, så i hvert fald Hillerøds ultimativt bedste is. Her kan man købe rigtig hjemmelavet italiensk is, der smager så godt at selv englene synger. Hos Giovannis finder du også et lækkert udvalg af italienske specialiteter, der får din mund til at løbe i vand – et sted du ikke kan komme udenom, hvis du slår vejen forbi Hillerød.

Café Kræmmerhuset

Hvis du leder efter en hyggelig cafe, der serverer en velduftende kop kaffe og friskbagte kanelsnegle, så er Café Kræmmerhuset ved det lille torv i SlotsArkaderne dit sted. Har du brug for en pause fra shoppingturen er Kræmmerhuset det perfekte sted at hvile benene, imens du nyder en god frokost eller en tiltrængt kop kaffe. Den lille hyggelige café er klart et must, hvis du er til hjemlige stemning og god mad. Se flere caféer i SlotsArkaderne her.

Restaurant Udsigten

Udsigten ligger i den lidt dyrere ende af prisskalaen, men fortjener helt klart en plads på listen over gode spisesteder i Hillerød. Maden her er af høj kvalitet og er altid smukt anrettet. Men det bedste ved Restaurant Udsigten er, som navnet hentyder, udsigten. Spisestedet ligger lige ud til slotssøen, og fra restauranten kan du derfor nyde den smukkeste udsigt ud over søen og Frederiksborg Slot. Bedre udsigt får man næppe i Hillerød.  

Halifax

Lige meget om du er ude efter en snasket, klassiske eller vegetarisk burger, så kan du finde den hos Halifax. Den efterhånden – meget – kendte burgerkæde laver burgere med omhu og af høj kvalitet, og hvis dagens måltid skal stå i burgerens tegn, er Halifax et go-to-place. Her kan du få alle afskygninger af en burger, og helt sikkert også versioner af den populære ret, som du aldrig har set før. Halifax er mit personlige go-to sted, når jeg skal have en rigtig burger, og jeg er sikker på, at det også vil blive dit, hvis først du har sat tænderne i en af de saftige burgere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *