sponsoreret

Hvordan får man en god weekendtur til London?

Weekendtur til London
Kilde: Yangki Suara / Unsplash

Når der nu er kommet så mange billige flybilletter til London, er det selvsagt oplagt at tage på en weekendtur til London og nyde livet. Og når man endda kan komme til den engelske hovedstad på en times tid, flyve for under 500 kr tur/retur og bo på et billigt hotel i centrum for under 150 kr. pr. nat, så er der basis for en fantastisk weekendtur til London.

Hvad enten man tager på shopping med veninderne, på opdagelse med kæresten eller en god gammeldags familietur, så kan London anbefales! Start med at finde et kort over London, eller brug Google Maps, så er det nemt at overskue centrum, hvor der ligger mange spændende seværdigheder indenfor gåafstand.

Weekendtur London – Seværdigheder

Hvad med at overvære en af de verdensberømte musicals på et af Londons fineste teatre, Dominion Theatre, som ligger lige over undergrundsbanen ved Tottenham Court Road?

Hvis man er kulturel og har lyst til at gå i fodsporene på Karl Marx, Lenin og George Orwell, så er der i London også mulighed for at stille sig op og tale frit fra leveren. Det kan man gøre hver søndag formiddag i Speakers Corner, der findes i hjørnet af Hyde Park ud mod Marble Arch.

Og når man alligevel er i Hyde Park, der ligger i nærheden af shoppingstrædet Oxford Street, er det nærliggende at tage veninderne med en tur på shopping. På Oxford Street findes der både ekstravagante butikker med dyrt designertøj, stormagasiner med alskens tekstiler fra hele verden samt velkendte kæder som H&M.

Skulle det hele blive lidt for pænt og ryddeligt, skal man tage med den glimrende undergrundsbane til det nordvestlige London, hvor man finder Camden Town, der kort sagt er en charmerende udgave af vores velkendte Christiania, dog større og langt mere charmerende. I Camden Town er der markeder med old school, britisk modetøj, butikker med alt mellem himmel og jord samt små hyggelige asiatiske restauranter, der ikke blot er en fryd for øjet, men også for dine smagsløg. Du kan læse en længere guide til Camden på Rejsekris.dk.

Fodbold på weekendturen i London

Når turen går til London er det også en eftermiddag værd at opleve stemningen til en fodboldkamp. Hvis man ønsker at se nogle af de store hold som Chelsea, Arsenal og Tottenham, skal man have den store pengepung frem. Hvis man derimod tager ud og ser fodboldkampe fra de lavere divisioner, er det ikke bare billigere, men stemningen og passionen er også langt større blandt publikum. Det kan anbefales at tage med undergrundsbanen og se f.eks. Millwall, Watford eller Crystal Palace, så er man sikret en oplevelse for livet, som man ikke skal betale af på hele livet.

Vejret i London

Vejret i London er nogenlunde ligesom i Danmark, da England jo, som bekendt, ligger nogenlunde på linje med os. På DMI.dk kan man finde en oversigt der, viser hvordan temperaturen er i London alle årets 12 måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *