sponsoreret

Derfor skal du bo i Glostrup

Kilde: Scott Webb / Unsplash

Hvis du drømmer om at bo et sted midt mellem by og natur, hvor du stadig har adgang til de bedste butikker og hyggeligste cafeer, så bør du kigge nærmere på Glostrup, der ligger på den Københavnske vestegn. Her finder du fantastisk shopping, nem og hurtig transport ind til indre København og skønne naturomgivelser. Ja, grundene til at pakke kasserne og flytte til Glostrup er mange, og jeg kan faktisk ikke komme på en god grund til, at du ikke skulle gøre det.

Valget af boligmuligheder er der også nok af. Hvad end du går og drømmer om en gammel villa eller en praktisk lejlighed, så er jeg sikker på, du kan finde det i Glostrup. Hvis du dog stadig ikke er overbevist om, at du skal slå rødder her, så har jeg samlet en række gode grunde til, hvorfor du alligevel burde overveje at flytte til Glostrup.

Skøn natur

Vidste du, at en femtedel af Glostrup består af skov? Vestegnens store skovområde, Vestskoven, dækker nemlig også over et areal af Glostrup. Vestskoven byder på sletter, søer, kunstige bakkelandskaber og et rigt dyreliv. I den del af skoven, der befinder sig i Glostrup, ligger blandt andet Oxbjerget, der er en kunstig høj.

Der er derfor rig mulighed for at komme ud og nyde naturen, hvis du bor i Glostrup, og der er masser af aktiviteter for både store og små, der vil ud og udforske skovens dybe stille ro. Men Vestskoven er ikke det eneste fredelige stykke nature, du finder her. Ejby mose er efter min mening også et af de hyggeligste steder at nyde naturen i Glostrup. Her bliver der blandt andet hvert år budt på Naturens Dag, hvor både børn og voksne har muligheden for at deltage i sjove aktiviteter.

Tæt på indre by

Hvis du som mange andre danskere ønsker at flytte ud af byen og genfinde roen, men stadig gerne vil have København tæt på, så er Glostrup måske det rigtige sted for dig. En af de bedste grunde til, at du skal flytte til Glostrup, er lokationen. Glostrup ligger uden for Københavns travle hverdag, og er ideelt for familier, der gerne vil have en følelse af forstadshygge. Dog er Københavns Hovedbanegård ikke længere væk end en kort S-togtur, og du får derfor det bedste fra begge verdener hurtigt og nemt.

Jeg kan personligt godt lide ideen om at kunne gå en lang tur i skoven samtidig med at have muligheden for at befinde sig i Københavns pulserende indre i løbet af kort tid. Hvad mere kan man ønske sig end denne ideelle kombination af skov og by?

Fænomenal shopping

Men du behøver faktisk ikke tage ind til indre København for tage på shoppingtur. Du finder nemlig et bredt udvalg af butikker i Glostrup, og shoppingen her er fænomenal, hvad enten du er til shoppingcenter eller gågade.

Besøg for eksempel Glostrup Shoppingcenter, der byder på mere end 50 butikker, eller gå en tur ned igennem Glostrup Bymidte og gå på opdagelse i butikkerne. Alt du behøver, er bare at finde vej ind til Glostrup bymidte eller slå vejen forbi shoppingcentret for at finde lige det, du står og mangler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *