sponsoreret

Efterårsmode 2019 – sådan bliver den

Frederiksberg Centret har gjort det igen – skrevet en stor artikel om efterårsmoden, denne gang  i 2019. Artiklen er fuld af billeder fra street fashion og fra catwalken i de store modebyer som Paris, New York og Milano. Samtidig fortæller en stylist meget klart og tydeligt om de mange forskellige nye trends i efterårsmode 2019.

Hvor skulle man ellers vide fra – at jordfarver og pink bliver efterårets farver? Eller at stilelementer som rock’n’roll, cowboy og barok vil finde indpas i efterårsmoden i 2019? 

Efterårsmode 2019
Kilde: Frederiksberg Centret

Vi havde nok regnet ud, at print stadig vil være en stor ting. Men hvor skulle man vide fra, at tern stadig fylder i fashionistaernes garderober? Derudover er multifarvede striber og sort blomsterprint også hipt i efteråret. 

Bowties / bows / butterfly bliver også stort i damemoden i 2019, ligesom bare blottede asymmetriske skuldre stadig vil fylde i gadebilledet. 

Tænker du på overtøj og sko, så er lange frakker i officersstil og med 80’er silhuetter også moderne. Knæstøvler samt store tasker og cowboyhatte vil i øvrigt også være en ting. 

Kig ind på Frederiksberg Centrets trendside. Det er her, man skal kigge forbi, hvis man gerne vil holde sig orienteret om, hvad efterårsmoden bliver i enhver given sæson – og lige nu: i 2019. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *