Produktersponsoreret

Julegaveguide til hende: Her er 10 af årets mest hypede gaver

Kvinde med en julegave i hånden
Kilde: JESHOOTS-com / Pixabay.com

Mangler du en idé til, hvad du skal give til din kæreste eller kone i julegave i år? Bliv inspireret her, hvor vi har samlet de 10 mest populære julegaver til hende ifølge flere af de store modemagasiner. Så kan du kan være sikker på, at du rammer plet med julegaven i år.

1) En beige trenchcoat

En beige trenchcoat har været moderne i mange, mange år, og den nye sæson er bestemt ingen undtagelse. Det er med andre ord en musthave-jakke i garderoben, som hun kan bruge både i foråret og i efteråret i mange år frem. De beige trenchcoats kommer i mange budgetter fra den helt dyre Burberry til de mere budgetvenlige i H&M og Only.

2) Et enkelt guldsmykke

Gå efter en helt simpelt guldhalskæde i ægte guld, som hun kan bruge hver eneste dag. En enkelt guldkæde kan nemlig kombineres med alverdens andre smykker eller blot bruges til at give en lille fin detalje på tøjet til hverdag. Køber du en i guld, kan du være sikker på, at den ikke mister farve.

3) Old School-sneakers

Du har måske hørt det før, men man kan ikke få for mange sneakers i skabet. Gå efter sæsonens oldschool sneakers som Converse All Stars eller Adidas Stan Smith, eller vælg de mere chunky sko med en bred hæl. Begge dele holder mange sæsoner!

4) En skuldetaske i crocoskind

Crocoskind er alle vegne i vinteren, både på sko, bælter og på taskerne. Det giver lige lidt mere spil end glat skind, men uden at miste det klassiske udtryk. Vælg en lille skuldertaske i brunt eller cognac-farvet crocoskind.

5) Hårolie fra Oxaplex

Olaplex er det nyeste nye indenfor hårpleje. Olien er ekstra plejende og går ind og reparerer hårstråene i dybden, så selv tørt og slidt hår kommer til at se skinnende ud. Du kan finde Olaplex hos forskellige frisører.

6) En god creme fra Ecooking

Det danske mærke Ecooking er blevet yderst populær på skønhedshylden. Cremerne er nemlig både effektive og økologiske, og til en pris der er til at betale. Som et plus er cremerne produceret i Danmark, og alle ingredienser er veganske og uden parfume og andre tilsætningsstoffer.

7) Nye chunky støvler

Sorte støvler med en chunky bund er vinteren uundgåelige støvle. Gå efter støvler med en høj kant, som passer til både kjolen og de ankellange bukser, og vælg en bund som er kraftig, uden at være plateau, så har du ramt plet med årets tendens.

8) En skjorte med stor krave

Skjorter med store kraver ses overalt på hylderne. De ser super fine ud til fest, sammen med en nederdel eller under en striktrøje på de koldere dage. Gå efter en hvid eller sort skjorte, eller vælg en af sæsonens fine stribede udgaver.

9) En læderskjorte

Læder har virkelig vundet indpas i moden igen, og både i efterårsmoden og det kommende forår fylder materialet meget i kollektionerne hos de forskellige modebrands. Kig efter en lækker læderskjorte, som både kan bruges indendørs til vinter, og som jakke når foråret kommer.

10) Blomsterplakater

Blomster har for alvor indtaget hjemmet, både de levende blomster og blomster på tapetet, på sofapudderne og nu på væggene. Blomsterplakater er nemlig blevet et hit og skaber en skøn og hyggelig stemning. De er særligt gode til badeværelset eller i soveværelset. Kig i Imerco og H&M, eller find dem online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *