sponsoreret

Byens bedste Silvan

Byens bedste Silvan når din lejlighed trænger til nyt liv

Skal du bygge nyt i din lejlighed? Renovere dit køkken? Eller male dine vægge? Silvan på Nørrebro er det ideelle byggemarked i København til alle, der skal bygge om i lejligheden eller i huset – byggemarkedet er både til dig, der er professionel, og til dig der kaster dig ud i et gør det selv-projekter for første gang. Du får nemlig vejledning hos det flinke personale.

Maling til vægge, gulv og loft

Silvan på Nørrebro
Kredit: Getty Images

Er du hoppet med på trenden med farvet vægge eller hele rum? I det centralt beliggende byggemarked finder du et stort udvalg af maling til både vægge, skabe, gulve og hvad du ellers drømmer om at få malet. Du kan både købe de mest populære farver som flaskegrøn og lyserød, men også de mere traditionelle afdæmpede farver som grå og blå, der passer ind i alle hjem.

Find alt til køkken og bad i Silvan

Er du ved at renovere hele køkkenet, eller har du brug for at få ordnet en bordplade, fliserne på badeværelset eller væggene i køkkenet? Det store byggemarked midt på Nørrebro er stedet for dig, uanset om du er professionel eller amatørbygger. Silvan på Nørrebro har nemlig både en afdeling med bad og bolig, hvor du kan finde alt fra armaturer til bordplaner, køkkenvaske og tilbehør. Du kan med andre ord købe alt det vigtigste til dit badeværelse i Silvan.

Gør det selv-projekter

Silvan er selvfølgelig også stedet for dig, der elsker gør det selv-projekter. Det kan være projekter som nyt spisebord, et hjemmelavet skab, der passer præcist til din lejlighed, et selvbygget tøjstativ eller en hel plantehave. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du finder alt, du skal bruge til dit DIY-projekt i dit lokale byggemarked.

Bonustips: Forslag til lette DIY-projekter

Hvis du vil hoppe med på DIY-bølgen, men ikke er helt tryg ved larmende maskiner, omfattende opskrifter eller besværlige håndværkstrick, så får du her tre lette DIY-projekter, som alle kan kaste sig over:

1. Espalier: Med få materialer kan du selv lave et flot vægophæng bedre kendt som et espalier.

2. Malede IKEA-møbler: Det kan virke som en no-brainer, men mange overser faktisk de mange spændende anvendelser ved traditionelle, generiske IKEA-møbler. Her kan du let sætte et personligt præg ved at male dem.

3. Bordskånere: Du kan helt selv lave flotte bordskånere med selvhærdene ler, lak og akrylmaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *