Websites

Musikundervisning

Musikundervisning

Hvad er musikundervisning?

Musikundervisning er en betegnelse som dækker over undervisning i et musikinstrument, som foregår mellem en underviser og en eller flere elever. Undervisningen kan omfatte teknikøvelser, teori-øvelser eller anden form for vidensdelingen, som omfatter et element i musikkens verden. Der kan enten være tale om solo-undervisning eller hold-undervisning. Der kan ligeledes være tale om enten privatundervisning eller undervisning på musikskole eller højskole.

Undervisning i rytmisk musik

Du kan finde undervisning i alle slags musikinstrumenter. De 5 mest gængse musikinstrumenter, som der undervises i er:

  • Sang
  • Guitar
  • Trommer
  • Bas
  • Klaver

Undervisning i klassisk musik

Klassisk musikundervisning kan foregå på mange forskellige slags instrumenter. Blandt de mest gængse er typisk strygere, klaver, guitar, sang, blæsere og slagtøj. Visse klassiske instrumenter indgår dog også i rytmisk musik.

Musikundervisning findes på alle niveauer

Hvad enten du er garvet musiker eller nybegynder på dit instrument, kan du finde musikundervisning i hele Danmark. Ligeledes kan du selv vælge om du vil modtage undervisningen privat eller på en eller anden form for musikskole.

Ønsker du musikundervisning?

Hvis du ønsker undervisning i musik, kan du enten henvende dig på en musikskole, en højskole eller til en privat musikunderviser. Muuv.dk har blandt andet et stort katalog for private musikundervisere, som du gratis kan søge i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *