Virksomheder

Leasing af biler

Går du og overvejer at lease en bil? Så er det en god at idé at orientere dig grundigt på markedet for leasing af biler. Der findes nemlig mange måder, man kan lease en bil på. Når du står ude hos bilforhandleren, kan du blive præsenteret for et væld af forskellige leasingtermer. Det kan være: flexleasing, splitleasing, privatleasing, erhvervsleasing, sæsonleasing. Alt sammen handler det om leasing af biler, men termerne dækker over forskellige økonomiske og finansielle konstruktioner. Vil du lease en bil er der derfor en del research, du skal igennem.

Billeasing hos Carclub

I den store jungle af leasingselskaber er det afgørende at finde en forhandler, der ved, hvad de taler om. Det er særligt vigtigt, når man har til hensigt at lease en bil i den dyre ende. I sådanne tilfælde kan det være ret vigtigt, at man får en ekstra kompetent rådgivning. Det gør du hos bilforhandleren Carclub, der har showrooms i Kolding, Herning og Gentofte. Carclub har mange års erfaringer med at leasing af biler til danske bilentusiaster, og så har de styr på deres egen  økonomi.

Samarbejde med Fleggaard Leasing

Carclub samarbejder med Fleggaard Leasing, som er den største pengetanke på leasingmarkedet. Det er godt at vide, at man har at gøre med en forhandler, der har styr på økonomien, når man ønsker at lease en bil, og særligt hvis det drejer sig om en bil i topklassen som Audi, BMW eller Porsche. Alle disse biler og bilmærker kan du lease hos Carclub. Ligesom du kan finde en Lamborghini eller en Ferrari, hvis det er det, du drømmer.

Salg af leasingbiler

Der er i det hele taget et ubegrænset antal af biler, du kan lease hos Carclub. Har du et ønske om en bil i en særlig farve eller måske med noget eksklusivt ekstraudstyr, så kan Carclub også skaffe dig sådan en bil til leasing. Det er muligt, fordi Carclubs erfarne sælgere kender det udenlandske bilmarked ind og ud. Navnlig via Carclubs kontakter i bilmekkaet, Tyskland, kan de skaffe en hvilken som helst bil til leasing til dig på ca. uge. Og det vil sige – leveret på din hjemmeadresse og på nye plade.

Vil du vide mere om at lease en bil hos Carclub og om vilkårene og finansieringsmulighederne, så læs leasingguiden på carclub.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *